25.9.2011

Tokokoe Kaustinen

Kaustisen tokokoe
Tuomari: Allan Aula
pistein 125 ja 3 tulosa sijotus 14/14

Luoksepäästävyys 9
Paikalla makaaminen 0
Seuraaminen kytkettynä 9
Seuraaminen taluttimetta 9
Maahanmeno seuraamisen yhetyjesä 6
Luoksetulo 8
Seisominen seuraamisen yhetyjesä 8
Estehyppy 0
Kokonaisvaikutus 10

Paikkamakuu meni 0 sen takia että viereinen koira lähti paikkamakuusta ja Harmi säikähti sitä joten nousi seisomaan mutta ei muuten tehnyt mitään.
Seuraamisissa hieman väljä käännöksissä ja ite pysähyin liian äkkilliseti pysähdyksissä niin koira kerkesi ottaa askeleen ennen kuin huomasi pysähtymisen ja joutui ottamaan takapakkia.
Maahanmenossa meni toisella käskyllä maahan ja silloin annoin liiallisen vartaloavun ja käsimerkin josta lähti pisteet.
Luoksetulossa meni pitkäksi koska näki takana muka jotain ja jouduin antamaan lisäkäskyn.
Hyppy 0 koska koira hpäsi esteen kahteen kertaan :D. Eli ei sen takia että ei ois hypänny niinku ensin luulin sen tekevän. Annoin heti ekalla käskyllä myös vahvan vartaloavun ja Hami hyppäs esteen yli. Innoistuin liikaa ja meni hetki ennenku tajusin antaa paikka käskyn jonka jälkeen koira hyppäs esteen takasin päin mun eteen. Oli kyllä melkonen tilanne. Meni ihan pasmat sekasi sekä mulla että liikkurilla.

Mutta ne liikkeet jokka Harmi teki hyvillä pisteillä teki ne myös tosi hyvin. Pieniä hiomisia vielä niin kyllä me sitte se ykkönen saajaa. Mainittakoon myös että ennen tätä kisaa Harmi oli ollu 3kk treenitauolla. Hyvin vielä muisti liikkeet ja intoo ainaki piisas. Hyvä mieli kisasta vaikka tulos ei ihan ollu toivottu.